Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalijännitys tiivistyy illalla Verkatehtaalla - Hämeen Sanomat raportoi vaalivalvojaisten tunnelmista

Yleisölle avoimessa tilaisuudessa tulosta jännäävät ehdokkaat ja kannatusjoukot.

Kaikilla on nyt mahdollisuus elää tapahtumien ytimessä sekä ajan valtimolla, kokea vaali-illan jännitystä, tunteidenpaloa, voitonhuumaa ja tappion harmia Verkatehtaalla.

Vaalien tulosiltaa vietetään sunnuntaina Verkatehtaalla Hämeen Sanomien ja Yle Hämeenlinnan yhteisissä vaalivalvojaisissa. Hämeen Sanomat raportoi valvojaisista ja vaalituloksista illan aikana verkossa juttujen ja videoiden muodossa, sekä tietysti seuraavan päivän lehdessä.

Jo perinteeksi muodostuneessa, yleisölle avoimessa tilaisuudessa Lasipihalla on paikalla runsaasti kansanedustajaehdokkaita eri puolueista ja heidän kannattajiaan. Tilaisuutta juontaa hämeenlinnalainen tietokirjailija Katleena Kortesuo .

Tämänkertaisista eduskuntavaaleista ennakoidaan äärimmäisen jännittäviä, koska gallupeissa puolueiden järjestys on vaihtunut jatkuvasti.

Ennakkoäänestyksen perusteella voi päätellä, että kansalaiset ovat myös aktivoituneet antamaan äänensä edellisvaaleja ahkerammin.

Lasipihan lukuisista näytöistä on mahdollista seurata ääntenlaskennan etenemistä yhdessä ehdokkaiden kanssa. Katleena Kortesuo pyytää ehdokkailta ja muiltakin tuoreita kommentteja tilanteen kehittyessä. Verkatehtaan vaali-ilta alkaa sunnuntaina klo 19 ja jatkuu noin klo 23:een asti. HäSa