Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ritariareenasta tulossa hornankattila – Kerhon finaaliliput varattiin vauhdilla, istumakatsomoissa hajapaikkoja

Seisomapaikkoja on vielä reilusti. Varauksista ja kiintiölipuista voi tulla vielä peruutuspaikkoja.

HPK:n liigaliput kahteen ensimmäiseen kotikentällä pelattavaan lätkäfinaaliin menivät keskiviikkona kaupaksi kuin kuumille kiville. Kovin kuhina kävi verkossa. – Näyttää, että finaaleista on tulossa varsinainen hornankattila. Pääkatsomoiden istumapaikat menivät muutamassa minuutissa, HPK:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Savolainen kertoo.

Tiistain 23. huhtikuuta kotifinaalissa istumakatsomoissa on jäljellä vain yksittäisiä hajapaikkoja. Seisomapaikkoja on jäljellä noin 750. Lauantaina 27. huhtikuuta pelattavaan otteluun istumapaikat on varattu jo loppuun. Seisomapaikkoja on jäljellä noin 300.

Määrä perustuu keskiviikkona kello 14.45 saatuun tietoon.

Savolainen toteaa, että todennäköisesti kaikki istumapaikat menevät. Paikkoja voi vielä myös vapautua.

– Varauksista ja kiintiölipuista voi tulla vielä peruutuspaikkoja. Esimerkiksi Liigalla on yli sadan lipun kiintiö.

Ritariareenassa on tilaa 5 360 katsojalle. Välieräotteluissa Ritariareenassa kotijoukkueen otteita seurasi 4 300–5 000 katsojaa.

– Kyseessä oli Kerhon historian toiseksi suurin yleisökeskiarvo.

Runkosarjaan ostettiin Hämeenlinnassa 1 600 kausikorttia, pudotuspeleihin 1 000.

Jääkiekon liigafinaalissa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010 pelaava joukkue sai kaupunkilaisia jonottamaan tikettejä Kerho-ravintolaan, jossa letka venyi useiden kymmenien metrien pituiseksi. Miika Sortila , 20, sai finaalilipun käteensä Kerho-ravintolassa heti toisena. Hän oli saapunut jonottamaan lippua kello 11. Lipunmyynti alkoi tuntia myöhemmin.

– Kerho on pelannut sen verran uskomattoman kauden, että lippu finaaliin oli saatava. Kuka olisi uskonut kauden alussa, että joukkue pelaisi finaalissa, vuonna 2006 Hämeenlinnan torilla pikkupoikana Kerhon kultajuhlia seurannut Sortila hehkuttaa.

Maksuton TV5 näyttää Liigan kaksi ensimmäistä finaalia lauantaina 20.4. kello 16.30 (Kärpät-HPK) ja tiistaina 23.4. kello 18 (HPK-Kärpät). HäSa

Päivitetty tv-tiedoilla 17.4. kello 15.