Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin aktivoit digitunnukset ja käytät Hämeen Sanomien mobiilisovellusta

Hämeen Sanomien mobiilisovellus on ilmaiseksi ladattavissa sovelluskaupoista.

Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja mobiilisovelluksen sisällöt joka päivä.

Suurin osa Hämeen Sanomien omasta uutistuotannosta on suunnattu tilaajillemme, mutta mobiilisovelluksen kautta pääset lukemaan esimerkiksi joitakin Lännen Median ja STT:n kotimaan ja ulkomaan uutisia ilmaiseksi.

Voit myös ostaa suoraan sovelluksesta 24 tunnin lukuoikeuden (ostettavissa vain Android-laitteilla).

Sovelluksessa voi myös ladata näköislehden oman laitteen muistiin, jolloin näköislehteä ja muita uutisia voi lukea, vaikka laite ei olisi verkkoyhteydessä.

Tilaus voimassa, tunnukset olemassa

Kirjaudu sisään sovellukseen omalla käyttäjätunnuksella eli sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Jos olet aiemmin sisäänkirjautunut esimerkiksi Hameensanomat.fi-verkkopalveluun ja päässyt siellä lukemaan näköislehden ja kaikki artikkelit, sinulla on jo tunnukset luotuna. Samoilla tunnuksilla pääset siis myös kirjautumaan mobiilisovellukseen.

Jos olet unohtanut salasanasi, pääset sovelluksesta luomaan itsellesi uuden salasanan unohtuneen tilalle.

Tilaus voimassa, tunnukset puuttuvat

Jos et ole vielä luonut itsellesi digitunnuksia, tee se viimeistään nyt. Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja digilehtisovelluksen sisällöt joka päivä sekä näköislehti.

Digitilauksesi pitää ensin aktivoida lehden asiakasnumerolla ja omalla postinumerolla – Klikkaa tästä, pääset aktivoimaan digitunnuksen.

Asiakasnumero löytyy laskusta tai voit ottaa yhteyttä tilaajapalveluun puhelimitse p. 03 6151 300 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostilla tilaukset@hameensanomat.fi.

Aktivointi tehdään vain kerran. Sovellukseen kirjaudutaan sisään omalla sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Omaan laitteeseen saa ilmoituksia

Lukijat voivat itse määritellä sovelluksen asetuksista, haluavatko laitteeseensa ilmoituksia toimituksen valikoimista uutisista tai muuten erityisen mielenkiintoisista uusista julkaisuista.

Katso sovelluksen video-ohje: