Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Torilla tavataan -musiikkivideossa näkyy kultajuhlien riemu – Katso musiikkivideo!

K-System päivitti biisin, joka soi kultajuhlien tunnelmissa kuvatun musiikkivideon taustalla.

HPK:n mestaruus sai niin joukkueen kuin fanitkin juhlimaan antaumuksella Hämeenlinnan torilla heti mestaruuden ratkettua ja pitkälle seuraavaan yöhön.

Ottelua keskustassa jättinäytöltä katsoneiden juhlat alkoivat välittömästi voiton jälkeen, ja pikavauhtia Oulusta kotiutunut kultajoukkue sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä haltioituneen vastaanoton torin täyttäneiltä faneilta. Vartin visiitiksi suunniteltu yöllinen toritervehdys venähti kapteeni Otto Paajasen mukaan 1,5 tunnin hulabalooksi. Spontaanien kultajuhlien aikana Kanada-malja pääsi myös joidenkin fanien käsivarsille.

Sunnuntain virallisissa, koko perheen kultajuhlissa oli kovimpien arvioiden mukaan jopa 8 000 henkilön yleisö.

Hämeen Sanomat tallensi tunnelmapaloja koko finaaliviikonlopun ajan. Nyt videomateriaalista on koostettu musiikkivideo, joka vie kultaviikonlopun tunnelmiin päivitetyn Torilla Tavataan -biisin kanssa. Kappaleen uudelleen sovituksesta, sanoituksesta ja tuotannosta on vastannut hämeenlinnalainen pitkän linjan DJ ja elektronisen tanssimusiikin tekijä Kimmo “K-System” Kauppinen .

– Idea uuteen versioon syntyi, koska olen pienestä pitäen seurannut joukkueen meininkiä, itsekin voitonjuhliin osallistunut Kauppinen kertoo. Kultakerhon taipaleen pohjalta uudelleen sanoitettu kappale pohjautuu legendaariseen Juhani Sysiharjun 1980-luvulla tekemään ”HPK-Tunnariin”.

– Vaikka urheilu ja etenkin HPK onkin vakava asia, niin kannatuslaulu on tehty hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa, Kauppinen sanoo. Videon on editoinut Hämeen Sanomien videotoimittaja Lauri Seppänen . Videon ovat kuvanneet Tommi Uusi-Kilponen , Lauri Seppänen ja Juho Peltoniemi. Maalivideo on Telia TV:n materiaalia. HäSa

Perjantaina julkaistaan painetussa lehdessä 20-sivuinen Mestarit-liite. Liitteen jutut julkaistaan myös maksutta Hämeen Sanomien verkkosivuilla torstain ja perjantain aikana.

Jos video ei näy sovelluksessa, pääset katsomaan sen verkkosivustolta tästä linkistä.

Lisää aiheesta:

Hämeenlinnan tori vastaanotti reissussa rähjääntyneen Kanada-maljan riemulla

Katso videokooste: HPK:n kultajuhla täytti torin ääriään myöten

Villit kultajuhlat alkoivat mestaruuden ratkettua – Katso kuvia ja videot!

Perjantai 10.5.2019 oli HPK:n suuri uutispäivä:

Voutilainen, Eronen, Tikka, Kunyk… – HPK julkaisi joukkueensa kaudeksi 2019–20

Ritariareenasta tulee Pohjantähti-areena – “HPK:n historian arvokkain yhteistyösopimus”