Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Älytöntä ilkivaltaa Tervakoskella – Poliisilla yksi epäilty useiden autojen rikkomisesta

Autojen korjaus maksaa varovaisestikin arvioiden tuhansia euroja.

Tervakosken keskusta-alueella vahingoitettiin useita pysäköityjä henkilöautoja tiistaina iltapäivällä. Poliisi sai tehtävän kello 15 jälkeen.

Ilkivallan kohteeksi joutui ainakin linja-autoaseman viereiselle pysäköintialueelle parkkeerattuja autoja. Autojen tuulilaseja rikottiin, kylkiä ja konepeltiä on lommotettiin ja ainakin yksi auto näytti siltä, kuin sen katolla olisi hypitty.

Ainakin osa autoista sai niin pahoja vaurioita, etteivät ne ole ajokunnossa. Hämeen Sanomat tavoitti yhden auton omistajan.

– Auto näyttää aivan siltä, kuin sen konepellin päällä olisi pompittu. Korjausten hinnaksi tulee varmaan useampi tuhat euroa, ja osa autoista menee varmaan lunastukseen. Poliisi jututti tapahtumapaikalla autojen omistajia, mutta mitään epäillystä tekijästä ei kerrottu, auton omistaja sanoo.

Yhteensä vahingoitettuja autoja on Hämeen Sanomien tietojen mukaan ainakin seitsemän. Autoja on poliisin mukaan vahingoitettu Tervakosken taajama-alueella myös ainakin yhdessä toisessa paikassa. Poliisi tutkii asiaa törkeän vahingontekona. Poliisilla on yksi epäilty, jota kuultiin jo tiistaina. HäSa

Täsmennetty 28.5. klo 17.47. autojen määrää. Päivitetty klo 18:03 tieto, että autoja on mahdollisesti vahingoitettu useammissa paikoissa. Klo 18.34 lisätty auton omistajan kommentit ja täsmennetty autojen määrä seitsemään. 29.5. lisätty tieto yhdestä epäillystä ja tutkinnan rikosnimikkeestä.