Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sisun nuoret pisteille kotiottelussa

Sisun A-nuorten jääkiekkojoukkue kohtasi lauantaina kotiottelussa sarjan kärkijoukkueen Forssan Palloseuran. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana jo kaksi kertaa ennen lauantain kotiottelua. Aikaisemmat kohtaamiset ovat päätyneet FoPS:in voittoon. Sisu lähti siis altavastaajana otteluun. Sisu aloitti ottelun vahvasti eikä päästänyt vastustajaa helpolla. Ottelun avausmaalin erän puolivälissä teki Sisun Samu Peltonen, syöttäjät Patrik Pohjanvirta ja Jami Salminen. FoPS iski parin minuutin päästä tasoitusmaalin ja peli eteni todella tasaisesti. Sisu siirtyi johtoon ajassa 14:34 Alekstanteri Loukojärven laukauksesta, syöttäjinä Jami Oksanen ja Samu Peltonen. Erätauolle lähdettiin Sisun johtaessa 2-1.

Toisessa erässä maalihanat aukaisi FoPS tasoittamalla pelin 2-2. Sisu pääsi ylivoimalle ja käytti sen tehokkaasti hyväkseen Juuso Pakkasen viimeistellessä ylivoimamaalin Pohjanvirran ja Eeli Haikan syötöistä. Sisun flow jatkui ja johto kasvoi kahteen maaliin Leevi Sarviluoman maalilla, syöttäjinä Pohjanvirta ja Haikka. Tässä vaiheessa vastustaja vaihtoi maalivahtia. Toisen erän lopussa FoPS teki maalin, tilanne erätauolla Sisulle 4-3.

Kolmannessa erässä Sisu sai kolme jäähyä, joista kaksi vastustaja hyödynsi. Ottelu kääntyi FoPS:ille 5-4 ja Sisu otti ajassa 45:00 aikalisän. Taktiikka tehosi, vastustaja saatiin pidettyä aisoissa ja Eeli Haikka teki Sisulle tasoitusmaalin.

Tasatulos 5-5 sarjan johtojoukkuetta vastaan oli hyvä tulos. Joukkue pelasi ehdottomasti kauden parhaan pelinsä, tänään kaikki onnistuivat ja yhteistyö sujui, kommentoi vastuuvalmentaja Pekka Pohjanvirta. Ison kiitoksen ansaitsevat myös joukkueen valmennuskaksikko Eetu Korkiamäki ja Iivari Joensuu. Joukkueella on syyssarjassa vielä kaksi vierasottelua jäljellä Paimiossa ja Raisiossa.

Outi Pohjanvirta Sisu Hockey Hämeenlinna