Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukuvinkit: Tilaaja, luitko jo nämä?

Näin vanhuksia vedätetään verkossa: Romanssihuijareita jahtaava Tuula Visa ja Satu Taiveaho kertovat

Huijauksia, petoksia ja taloudellista hyväksikäyttöä löytyy nykyään laidasta laitaan, kertoo Suvanto ry:n toiminnanjohtaja Satu Taiveaho. Romanssihuijareita jahtaava Tuula Visa: ”Valitettavasti vanhukset uskovat kaiken, mitä netissä ja Facebookissa kirjoitetaan.”

Suomalainen turvallisuusasiantuntija: Hongkongissa pahin on vielä edessä – Voimaa ja väkivaltaa ei säästellä

Miljoonakaupungissa työskentelevää turvallisuusasiantuntijaa Totti Karpelaa huolestuttaa, että Hongkongin mellakoissa on alettu käyttää työkaluina länsimaalaisia.

Pakina: Säästettäisiin edes lapset aktiivisuushömpötykseltä

Kaikkien asioiden mittaaminen sopii hyvin nykyiseen hektiseen elämänmenoon. Jos ei ole dataa, ei ole mitään, ei näköjään enää edes pikkulasten liikunnan riemua, kirjoittaa Rauno Lahti kolumnissaan.

Ilmaisia influenssarokotteita annetaan riskiryhmille Hämeenlinnassa marraskuun viimeisellä viikolla

Terveysasemilla rokotuksia annetaan kahtena tai kolmena arkipäivänä kuluvan viikon aikana. Viipurintien keskusneuvolassa rokotuksia annetaan maanantaista lauantaihin. Tarkemmat ajat, jolloin rokotuksia annetaan, löydät tästä linkistä Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.