Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeenlinnan kirjastosta voi lainata nyt kausikortteja teatteriin, salibandymatseihin ja museoihin

Hämeenlinnan kaupunginkirjastosta voi nyt lainata viikoksi kausikortteja, joilla pääsee maksutta Hämeenlinnan teatteriin, Steelersin miesten SM-joukkueen salibandyotteluihin, Sibeliuksen syntymäkotiin tai Palanderin taloon.

Hämeenlinnan teatterin kausikortilla pääsee katsomaan teatterin omia esityksiä ensi-iltoja lukuun ottamatta. Lainattava kausikortti oikeuttaa yhteen pääsylippuun, joka lunastetaan teatterikorttia esittämällä teatterin lipunmyynnissä. Teatterin kausikortin voi lainata vain Hämeenlinnan pääkirjaston asiakaspalvelusta, jonne se myös palautetaan.

Steelersin kausikortilla pääsee runkosarjan kotiotteluihin.

Lisäksi kirjastoista saa lainaksi kausikortteja, jotka oikeuttavat maksuttomaan sisäänpääsyyn Hämeenlinnan kaupunginmuseon kohteisiin. Kaupunginmuseon kohteista Skogster on ilmainen, mutta kirjastosta lainattava kortti oikeuttaa vapaan pääsyn myös Palanderin taloon ja Sibeliuksen syntymäkotiin.

Kaupunginmuseon kausikortteja saa lainaksi sekä pääkirjastosta että lähikirjastoista.

Kausikortit lainataan ja palautetaan aina kirjaston asiakaspalveluun.

Kaikilla kausikorteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä. Kausikortteja ei voi varata eikä uusia. Kausikorttien saatavuustiedon voi tarkistaa Vanamo verkkokirjastosta (asiasana ”kausikortti”) tai kirjaston asiakaspalvelusta. Asiakkaalla voi olla lainassa yksi kausikortti kerrallaan. HäSa