Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Syntymäpäivät yhteislenkillä

Milloin tapahtuma oli ja missä? Maanantaina 9. joulukuuta Hämeenlinnan Sportiassa ja noin 12 kilometrin yhteislenkillä reitillä: Hätilä–Papinniitty–Aulangon puistometsän kuntorata–rantareitti–Hätilä. Mitä juhlitte? Juhlistimme New Balance -yhteislenkkiemme vetäjän, nyt jo eläkkeellä kirmaavan, legendaarisen hämeenlinnalaisen juoksevan toimittajan Olli Karhin hiljattain vietettyjä 70-vuotispäiviä. Oliko huvia ja hyötyä ja miksi? Ehdottomasti oli sekä runsaasti hyvän juoksuseuran tuomaa huvia että varsinkin terveyshyötyä. Säännöllinen liikunta kannattaa aina.

Ollin vetämät yhteislenkit ovat jatkuneet säännöllisesti maanantaisin jo usean vuoden ajan.

Toivotamme lämpimästi mukaan kaikki juoksusta innostuneet kuntoilijat, eikä tarvitse olla edes kovin innostunut.

Motivaatio kasvaa ryhmän mukana huumorin siivittämänä. Vauhti ja matka sovitetaan aina kaikille sopiviksi. Kokoontumiset maanantaisin Sportiassa osoitteessa Keilakatu 1 (Harvialantien varressa). Lenkille lähdetään kello 18. Keitä kuvassa on? Yhteislenkin osanottajia (ruskettuneen) juhlakalun ympärillä ja saattelemassa olleita. Kuka antoi tiedot? Aulis Laakso Tuuloksesta.