Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Videokooste Koekaniinin seikkailuista: Kävimme ninjojen jalanjäljillä ja eksymässä Ilvesreitillä

Hämeen Sanomien Koekaniini-juttusarjassa on käyty tämän vuoden aikana muun muassa taitoluistelemassa ja eksymässä Ilvesreitillä maastopyörällä. Katso tästä videot!

Viikinkimiekkailu

Elokuussa Koekaniini pääsi testaamaan Hämeen keskiaikafestivaalin hengessä miekan, kilven, keihään ja kirveen taistelukäyttöä. Pääset lukemaan jutun tästä linkistä.

Ilves-reitti

Maastopyöräilijöille ja samoilijoille merkitty reitti Hämeenlinnan lähimetsissä osoittautui hankalaksi seurata. Kypäräkin unohtui, mistä Hämeen Sanomat sai ansaittua palautetta. Kypärän käyttö pyöräillessä on ehdottoman järkevää! Viimein reitti löytyi ja kaikki oli hieman paremmin. Pääset lukemaan jutun tästä linkistä.

Taitoluistelua

Koekaniini testasi laulaja Saara Aallon jalanjäljissä formaattia Dancing on Ice Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden entisen puheenjohtajan opissa. Pääset lukemaan jutun tästä linkistä.

“Ninjaradalla” Akrohousessa

Koekaniini testasi kehonhallintaa ja ketteryyttä sisätemppuilupuistossa. Meno oli hurjaa, sillä lihasmuistista olivat vuosien varrella kadonneet sekä lihakset että muisti. Pääset lukemaan jutun tästä linkistä.