Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeen poliisin yö oli rauhallinen – Pari huumerattia, ulosajo ja makeannälkäinen murtautuja Riihimäellä

Hämeen poliisin viikonloppu on ollut rauhallinen koronatilanteen rauhoitettua ravintoloita. Lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisenä aikana poliisilla ei ollut yhtään hälytystehtävää ravintoloihin, joissa on ollut selkeästi vähemmän ihmisiä kuin normaalisti.

Hämeessä kokoontumisia julkisilla paikoilla ei ole ollut.

Kaksi huumerattia

Poliisipartio pysäytti Tuuloksessa henkilöauton liikennetarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut nelikymppinen mies puhalsi poliisin seulonta alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista huumausaineille.

Miehen hallusta löytyi myös huumausaineita. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisipartio pysäytti myös Hämeenlinnan keskustassa auton, jota kuljetti parikymppinen mies. Kuljettajalla oli myös kädessään kannabissätkä ja hallussaan myös huumausaineiksi luokiteltavia lääkeaineita.

Ulosajo ja makeannälkäinen murtautuja

Hätäkeskukselta tuli poliisille tehtävä lauantaina iltapäivällä moottoripyörän ulosajosta Riihimäellä. Moottoripyörää kuljettanut nelikymppinen mies oli kertonut ajaneensa ainakin 150 kilometrin tuntinopeudella, kun alueella nopeusrajoitus on 60. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän myös kahvilamurrosta. Poliisipartio tapasi paikalta kahvilasta juuri ulos pyrkivän parikymppisen miehen.

Miehellä oli muovipussissa kahvilasta anastettuja leivoksia ja karkkeja, ja hänet otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta.