Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virvelin vesivuoto korjattu - Lähiasukkaille oli jaossa vesikanistereita

Pikkuvirvelintien ja Visamäentien risteyksessä Hämeenlinnassa havaittiin sunnuntaina päivällä vesijohdon vuoto. Työ saatiinkin valmiiksi kello 20 jälkeen ja vedentulo oli illalla palautumassa normaaliksi.

Vuoto havaittiin noin kello 13 ja HS-Veden mukaan korjaustyöt alkoivat välittömästi. Korjaus aiheutti vesikatkon lähialueen kiinteistöissä.

Laitospäällikkö Juha Sipponen HS-Vedesta kertoi alkuillasta, että korjaustyön kestäisi iltaan asti.

Vuoto havaittiin maanpinnalle kertyvästä vedestä. Sipposen mukaan korjaustyötä on vaikeuttanut se, että putki on tavallista syvemmällä.

– Kyseeessä on vanha valurautaputki. Sen viereen on jo asennettu myös uutta putkea, mutta sitä ei ole saatu käyttöön, sillä siitä puuttuu pätkä. Sinänsä harmi, että tämä paikka on ollut meillä kyllä tiedossa, Sipponen kertoo.

Vaikutusalueella parikymmentä taloa

Vesivuodon korjaustyö vaikuttaa pariinkymmeneen alueen omakotitaloon ja pariin rivitaloon. HS-Vesi on varannut korjauspaikan välittömään läheisyyteen vesikanistereita lähialueen asukkaiden tarpeita varten.

HS-Vesi tiedottaa lähettäneensä asiasta tekstiviesti-ilmoituksen niille vaikutusalueen kiinteistöille, joiden puhelinnumerot ovat yhtiön tiedossa.

Mikäli vedessä esiintyy värivirhettä korjauksen jälkeen, HS-Vesi neuvoo juoksuttamaan vettä.

Juttu päivitetty klo 18.30 tiedoilla mm. korjaustöiden edistymisestä.. Päivitys klo 21.35: Vuoto korjattu.