Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viron puolustusministeri Jüri Luik tulee viralliselle vierailulle Suomeen tiistaiksi ja keskiviikoksi – Tänään tulee 100 vuotta Suomen ja Viron diplomaattisuhteiden solmimisesta

Puolustusministerit Jüri Luik ja Antti Kaikkonen keskustelevat kahdenvälisestä puolustusyhteistyöstä.

Viron puolustusministeri Jüri Luik tekee virallisen vierailun Suomeen tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona. Vierailua isännöi puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.).

Vierailun aikana ministerit keskustelevat muun muassa Suomen ja Viron kahdenvälisestä puolustusyhteistyöstä, lähialueiden turvallisuustilanteesta ja kriisinhallinnasta.

Ministerit vierailevat Huoltovarmuuskeskuksessa

Tiistaina 9. kesäkuuta ohjelmassa on seppeleenlasku Hietaniemen hautausmaalla ja kahdenväliset neuvottelut. Keskiviikkona 10. kesäkuuta ministerit vierailevat Huoltovarmuuskeskuksessa ja Maanpuolustuskorkeakoululla. Vierailu ajoittuu diplomaattisuhteiden osalta merkitykselliseen ajankohtaan, koska maanantaina 8. kesäkuuta tulee kuluneeksi 100 vuotta Suomen ja Viron diplomaattisten suhteiden solmimisesta.