Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tähtilaulajien konsertti palvelutaloihin ja koteihin

Facebookin kautta esiintyvät Marita Taavitsainen, Teijo Lindström ja Mikael Konttinen.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot tarjoaa kaikille Suomen palvelutaloille ja kodeille mahdollisuuden osallistua kolmen huippuesiintyjän kesäkonserttiin.

Ikivihreässä kesäkonsertissa esiintyvät iskelmätaivaan tähti Marita Taavitsainen, vuoden 2017 tangokuningas Teijo Lindström ja laulava lentäjä ja lauluntekijä Mikael Konttinen, joka myös juontaa konsertin.

Konsertti lähetetään suoratoistona Krapin Pajalta Tuusulasta torstaina 11.6. kello 13, ja se on vapaasti seurattavissa verkossa.

Konserttitallenne on katsottavissa myös myöhemmin Siskojen ja Simojen YouTube-kanavalla.

Tutuista ikivihreistä koostuva ohjelmisto on suunnattu erityisesti palvelutaloissa, hoivakodeissa ja kotona asuville ikäihmisille.

– Yhteisömme haluaa virkistää koronapandemian aiheuttamista rajoitteista kärsineitä ikäihmisiä heille suunnatulla kesäkonsertilla, jonka kappaleet ovat kaikille tuttuja ja joita voi laulaa kotikatsomossakin, sanoo Siskojen ja Simojen toiminnanjohtaja Eero Väisänen.

Konserttiin pääsee liittymään verkossa 11.6. Facebookin Ikivihreä kesäkonsertti -tapahtumassa.