Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Kannatusta korotetuille suojateille – "Huono näkyvyys ja kovaa tullaan"

Tiistaina aamuyöllä alkoi henkeäni ahdistaa eikä ilma riittänyt. Olen 80-vuotias. Soitin ensiapuun, josta neuvoivat soittamaan ambulanssin. Sen henkilökunta oli erittäin ystävällistä suorittaen kaikenlaisia mittauksia. He kehottivat lähtemään heidän mukanaan ensiapuun. Matka sujui hyvin käyttäen tasaista tietä (ei Turuntien kivipintaa). Lääkäri ensiavussa oli asiallinen, mutta muu hoito alta arvostelun. Olin siellä seitsemän tuntia saamatta edes juotavaa, saatikka syötävää. Lääkkeetkin olivat ottamatta! Liukuoven raosta silloin tällöin kurkattiin kysyen, olenko hereillä. Verikokeet, sydänfilmi ja röntgen kyllä otettiin. Kellonsoittoihin ei vastattu, paitsi siivoojan avustuksella.

Janoinen 80v.

Olen samaa mieltä kuin Matti Seppälä siitä, että kaikissa uusissa taloissa pitää olla peltiset harja- tai pulpettikatot. Silloin lokit eivät tee katoille pesiä. Hyviä esimerkkejä löytyy Suomen Kasarmien alueelta, sekä mm. Nokian kaupungista. Siellä kaikissa kerrostaloissa on peltikatot. Ne ovat myös väriläiskiä ja ilo silmille! ”

Heikki

Miksi Kankaisten Marjatilan opastekyltit on poistettu 10-tien varrelta? Sopiva tapa estää satunnaisten kulkijoiden marjaostokset.

Ellu

Nimimerkki Tattooman, en ymmärrä miksi pitää ottaa tatuointeja. Olet syntymälahjanasi saanut kauniin ihon, miksi se pitää tatuoida kaikennäköisillä kuvilla,koska ikääntyessä monesti käy niin että iho alkaa roikkua/rypistyä, vaikka kuinka yrität pitää painosi kurissa. Itse olen sitä mieltä joku mättää.

Roikkuvat allit

Tarkkailija 25.6. “Kikaristonkadulle korotetut suojatiet…” olen samaa mieltä. Suojatie Kukostensyrjäntien risteys, huono näkyvyys ja kovaa tullaan. Jo oleva koroke ei pidättele, ei vaikuta vauhtiin. Ohi ja kaasu pohjaan. Hyvä idea, kaikki suojatiet korottaen.

Kannatetaan!

Tuoreet selvitykset pelastavat Hämeenlinnan läntiseltä ohitukselta ns. tunnin junan (Tampere-Helsinki) suunnitteluvaihtoehdoissa. Vanhan linjauksen korjaukset maksavat miljardeja euroja vähemmän kuin uusi Hämeenlinnan ohittava suora rata. Snellmankin voi olla jälkikäteen tyytyväinen. Entä mitä maksaisi nykyisen rautatiesillan korvaava pitkä silta muine suoristuksineen, jota juna voisi kulkea kahtasataa?

Ei kai maltaita

Koska Hämeenlinna etsii kuumeisesti uutta verotettavaa niin ehdottaisin koiraveroa lemmikin painon mukaan. Kympin kilolta voisi hyvin verottaa. Ehkä samalla saataisiin ihmisiä hankkimaan pienempiä koirarotuja joiden jätöksetkin olisivat pienempiä.

Hauvero

Kumpi onkaan pahempi, Eskimo vai Pingviini, entä Aino-jäätelö?

Hassan