Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anna uunin hoitaa hommat – Teriyaki-lohen tai pitaleivän lisukkeet paistuvat samalla pellillä kuin lämmin talvisalaatti

Jätä padat ja pannut kaappiin, sillä nämä ruuat kokataan uunipellillä. Uunissa paahtaminen antaa mahtavasti makua kasviksille.

Uunipelti on laiskan kokin paras ystävä, sillä pilkkomisen ja maustamisen jälkeen ei tarvitse kuin odotella. Parhaimmillaan koko ateria syntyy yhdellä uunipellillä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi