Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Janakkalan seurakunta hakee seimirunoa, kunta villasukkakisan voittajaa

Kuntalaiset voivat vaikuttaa Turengin seimirunoon sekä siihen, mitkä kilpailuun osallistuneista villasukista valitaan kunnan nimikkosukiksi.

Turengin seurakuntakeskuksen pihamaalla sijaitsevan seimen äärellä on perinteisesti joka adventti ja joulu luettavissa seimiruno.

Mitä seimessä tänä vuonna lukee?

Ehdota itse kirjoittamaasi tai jonkun toisen kirjoittamaa runoa ja lähetä se pastori Henri Koskiselle. Sähköpostilla: henri.koskinen@evl.fi tai kirjeenä: Juttilantie 2, 14200 Turenki.

Runon pitää olla perillä 19.11. mennessä.

Muista mainita runon kirjoittaja. Voit myös taustoittaa ja perustella valintaasi. Kerro myös, saako nimeäsi mainita runon ehdottajana.

Seurakunnan Turengin vastuuryhmä päättää seimellä esillä olevat runot.

40 mallia ehdolla Janakkalan nimikkosukiksi

Janakkalan kunta pani pystyyn kisan neulojille, jossa se etsi kunnalle omaa villasukkamallia.

Kilpailuun lähetettiin 40 sukkaparia, jotka kilpailevat nimikkosukkien tittelistä.

Voittajasukat valitaan yleisöäänestyksellä.

Äänestää voi 22. marraskuuta asti netissä. Villasukkamallit ja äänestyslinkki löytyvät kunnan verkkosivuilta, kohdasta Ajankohtaista.

Sukat ovat nähtävissä Laurinmäen joulunavauksessa, jossa voittajasukkia voi äänestää paikan päällä. Joulunavaus pidetään 21. marraskuuta.

Yksi kisaan saapuneista neuletöistä jouduttiin diskaamaan, koska kyse on säärystimistä eikä sukista. Voittajasukkien neuleohje julkaistaan kaikkien käyttöön ja niiden neuloja palkitaan 300 euron lahjakortilla käsityöliike Coconutiin. HÄSA