Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä vieraisilla Vähikkälässä – Poikkeaa koululla, seuratalolla ja Sauvalan kartanossa

Vierailu liittyy ministerin Ratkaisujen kiertueeseen.

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä vierailee Janakkalan Vähikkälän kylässä maanantaina 9. marraskuuta.

Vierailu liittyy ministerin Ratkaisujen kiertueeseen.

Vähikkälässä ministeri tapaa kyläläisiä ja käy keskustelua älykkäistä kylistä, hyvästä elämästä ja kestävästä arjesta nyt ja tulevaisuudessa.

Leppä vierailee Vähikkälän koululla ja kyläläisiä ministeri tapaa seuratalolla, jossa käydään keskustelua kylän älykkäistä ratkaisuista.

Vierailun päätteeksi ministeri tutustuu Sauvalan kartanon yritystoimintaan.

Ministeri Lepän Ratkaisujen kiertueen tarkoituksena on etsiä erilaisia “ihmisten kokoisia” paikallisesti toteutettuja ratkaisuja monimutkaisiin ilmastoon liittyviin ongelmiin.

Teemaan kytkeytyy vahvasti paikallinen elinvoima ja siksi Vähikkälän vierailun keskiössä ovat kyläyhteisössä syntyvät paikalliset kestävät ratkaisut.

Ministeri on aiemmin vieraillut Savonlinnassa, Sodankylässä ja Lappeenrannassa. Ministeri on muun muassa tutustunut maa- ja metsätalouden tutkimus- ja yritystoimintaan sekä lähiruokatuotantoon ja hyödyntämiseen kunnan ruokapalveluissa.