Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tunnetut nimet mukana koulukiusaamista vastustavassa kampanjassa – Käsipyyheannostelijoihin viestejä oppilaille

Lindströmin Välitä! -kampanjassa on mukana myös kaksi koulua Hämeenlinnasta.

Seminaarin koulu ja Iittalan yhtenäiskoulu ovat mukana valtakunnallisessa koulukiusaamista vastustavassa Lindströmin Välitä! -kampanjassa.

Hämeenlinnasta mukana ovat myös näyttelijä Mikko Töyssy, jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen, HPK ja Hämeenlinna jalkapalloseura.

Suomalaisen tekstiilipalvelualan perheyrityksen Lindströmin kampanjaan on lähtenyt 15 koulua eri puolilta Suomea. Kampanjan tavoitteena on ottaa kantaa turvallisen koulun puolesta, kiusaamista vastaan.

Kampanja käynnistyy perjantaina lapsen oikeuksien päivänä.

Kampanjassa hyödynnetään mediatilana Lindströmin käsipyyheannostelijoita, jotka löytyvät useista Suomen kouluista.

Kansissa näkyvin visuaalisin viestein oppilaita kannustetaan välittämään toisista ja varmistamaan omalla toiminnallaan sen, ettei ketään kiusata.

Kampanjan kuvat ja tekstit suunnitellaan yhdessä opettajien ja oppilaiden kanssa.

Pekka Hyysalo ja Duudsonit mukana

Kiusaamisen ehkäisyssä mukana ovat muilla paikkakunnilla myös FightBackin Pekka Hyysalo ja Duudsonit.

He ovat mukana keskustelemassa lasten ja opettajien kanssa siitä, miksi aihe on niin tärkeä ja miksi kiusaamista ei saa sallia missään muodossa.

– Kiusaaminen tuhoaa unelmia. Me ollaan omassa elämässä nähty mitä kaikkea hienoa voi saavuttaa kun asioita tehdään yhdessä, ystävinä, toteavat Duudsoneista Jarno “Jarppi” Leppälä ja Hannu-Pekka Parviainen eli HP tiedotteessa.