Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Roteva, nahkainen vai takakireä? Asiantuntija ja hämeenlinnalainen viinibaarin pitäjä paljastavat, miten hyvä viini voi maistua vaikka mummolalta

Viiniä kuvaavia sanoja on kehittynyt yhtä paljon kuin itse makuyhdistelmiä. Suomen Sommelierien entinen puheenjohtaja kuvailee sitä, miten ihmeessä oudot adjektiivit löytävät tiensä maistajan kielelle. Juttu on alun perin julkaistu Hämeen Sanomissa tammikuussa 2016.

Yksi on roteva, samalla hennon nahkainen. Toinen on kiinteä ja hienostunut, mutta verraten hyökkäävä. Kolmas puolestaan saattaa olla samettinen ja läski.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi