Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huomasitko nämä jutut? Poimimme 6 lukuvinkkiä viikon aluksi

Uutisvirta rullaa niin maailmalla kuin Kanta-Hämeessä. Poimimme virrasta kuusi artikkelia, joihin kannattaa tutustua.

Heidi Kyrö ja kaksi muuta hämeenlinnalaista tapahtuma-alan ammattilaista kertoo, kuinka koronavuosi on koetellut – “Tapahtuma-ala on hylätty”

Tapahtumateollisuuden ahdinko on kärjistymässä, kun koronakriisi on kestänyt lähes vuoden ja yleisötapahtumia on päästy järjestämään vain kourallinen. Myös hämeenlinnalaisilta tapahtuma-alan ammattilaisilta koronakriisi on vienyt yleisöt ja vähintään ison osan töistä.

Paljon melua Evosta – Professori Atte Korhola yllättyi, kun tiedekansallispuiston valmistelu alkoi

Tiedekansallispuistoa valmistelevan alueellisen työryhmän urakka on vasta alkanut, mutta kuraa on satanut niskaan jo sankokaupalla. Työryhmää johtava professori Atte Korhola ymmärtää voimakkaan keskustelun ja uskoo, että monet pelot hälvenevät matkan varrella. Korholan mukaan Evon alue on tulevaisuudessa korvaamaton.

Analyysi: Kuningatar sanoi shakkimatti – Harryn ja Meghanin soolopeli päättyi hovin voittoon

Harry ja Meghan menettivät viimeisetkin kuninkaalliset edustustehtävänsä. Vaikka he saavat vastineeksi vapautta, Windsoreiden “yt-neuvotteluiden” tulosta on vaikea pitää muuna kuin kuningatar Elisabetin voittona, kirjoittaa uutispäällikkö Markku Uhari analyysissään.

Vanhan ajan huoltoasemilla asiakas oli kuningas, mutta väsyneet bensapojat saivat nuokkua nurkassa jakkaralla

Automaatit ovat syöneet huoltoasemat melkein sukupuuton partaalle. Aikoinaan asiakas oli kuningas, joka ei saanut liata käsiään asemalla.

Häpeä on vain tunne – Näin lipsahti julki uutinen tuhmista poliiseista, vilahdus paljasta pintaa ja Twitterissä kiertävä kehotus tehdä kaverista makkaraa

Useimmiten virheet huomataan hyvissä ajoin ennen julkaisua. Joskus kuitenkin lipsahtaa. Tässä jutussa tunnustamme muutaman Hämeen Sanomissa käyneen vahingon ja paljastamme pari, joita ei sittenkään julkaistu kuin vasta nyt.

Sadat taistelijat ja panssarit kävivät nykyaikaista talvisotaa Parolannummen maastossa – Katso video Panssarikoulun loppusodasta

Nykytekniikka on tuonut todentuntua Panssarikoulun upseerioppilaiden loppusotaan. Lennokit tarkkailevat taistelukenttää, ja simulaattorijärjestelmä seuraa jokaista liikettä ja osumaa reaaliaikaisesti. Kävimme tutustumassa harjoitukseen yhtenä talven kylmimmistä päivistä.