Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Janakkalassa metsästetään upeinta, itse tuunattua pääsiäismunaa – Tekniikka on vapaa ja mielikuvitus rajana

Kilpailuun on aikaa osallistua 29. maaliskuuta asti. Voittajan valitsee nettiyleisö, ja voittaja julkistetaan 7. huhtikuuta.

Janakkalassa haetaan nyt sykähdyttävintä pääsiäismunaa, jonka toteutus voi olla näyttävin, taidokkain tai esimerkiksi kekseliäin.

Ajan hengen mukaisesti tapahtuma käydään netissä.

Voittajasta päättää arvoisa munaraati eli yleisö, joka voi äänestää suosikkiaan nettisivujen kautta valokuvien perusteella.

Pääsiäismunan koristelemiseen, askartelemiseen, maalaamiseen tai vaikkapa virkkaamiseen voi käyttää haluamiaan tekniikoita ja materiaaleja.

Muna voi olla oikea muna tai vastaavankokoinen ja muotoinen askartelutarvike. Tärkeintä on itse tehty toteutus ja oma idea.

Osallistu ja äänestä netissä

Kilpailuun osallistutaan Janakkalan kunnan nettisivuilla täyttämällä ilmoittautumislomake ja lähettämällä liitteenä kaksi kuvaa pääsiäismunasta 26. maaliskuuta mennessä.

Osallistujien tulee lähettää kilpailuun osallistuvasta pääsiäismunastaan kaksi kuvaa. Toinen kuva tulee olla pelkästä pääsiäismunasta ja toinen nimikyltin kanssa.

Tällä pyritään takaamaan reilu peli eli se, ettei kuvaa ole napattu netistä.

Kuvat julkaistaan maanantaina 29. maaliskuuta ja yleisö voi äänestää suosikkiaan kunnan nettisivuilla 6.4. asti. Kilpailun voittaja julkaistaan 7.4. ja hän saa palkinnoksi 200 euron lahjakortin Turengin Pajan ja Papurinon yhteismyymälään.