Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riihimäen seurakuntakeskuksessa asiointi onnistuu jatkossa ajanvarauksella - Asiat hoidetaan yhdeltä luukulta

Riihimäellä kirkkoherranviraston ja taloustoimiston palvelut saa nyt yhdeltä luukulta. Pääsiäisen messut pidetään pääosin verkossa ja jumalanpalvelusten jälkeen ehtoolliselle otetaan neljä henkeä kerrallaan.

Riihimäen seurakunta liittyi vuoden alusta Tampereen aluekeskusrekisteriin ja tässä yhteydessä kirkkoherranviraston ja taloustoimiston tilalle päätettiin perustaa seurakuntatoimisto.

Seurakunnan tiedotteen mukaan ajatuksena on, että seurakuntatoimistossa voi hoitaa asiat yhdeltä luukulta, yhden toimistosihteerin kanssa.

Samalla toimiston aukioloajat ajantasaistetaan. Seurakuntatoimisto palvelee 8.4. alkaen arkisin kello 9–14 sekä tämän lisäksi torstaisin kello 14–18 vain ajanvarauksella.

Asiointiaika torstain iltapäivään tulee varata kyseisen viikon maanantaihin kello 14 mennessä joko soittamalla seurakuntatoimiston vaihteeseen tai lähettämällä sähköpostia.

Perhemessu kirkonmäellä muut verkossa

Riihimäen seurakunnan pääsiäisajan jumalanpalvelukset on seurattavissa nettiradion tai striimin kautta, joihin löytyvät linkit seurakunnan verkkosivuilta.

Lisäksi maanantaina 5.4. kello 10 järjestetään vaeltava perhemessu Kirkonmäellä. Messun eri osat toteutetaan ulkona kirkon ympäristössä eri rastein turvaväleistä huolehtien.

Ehtoollinen jaetaan kiirastorstaina, pääsiäisyönä sekä 1. pääsiäispäivänä siten, että kirkkoon pääsee neljä henkilöä kerrallaan. Vaeltavan perhemessun jälkeen ehtoolliselle pääsee perhekunnittain.

Lasten pääsiäisvaellus (28.3.–5.4.) löytyy Kirkkopuiston seurakuntakodin ikkunoissa. Kännykästä voi kuunnella samalla Pertti Korpin ja Tuijan kertomuksen. Temppelikatu 9 C:n päiväkerhon ikkunasta löytyy lapsille pääsiäiskalenteri.

Tarkemmat tiedot tapahtumista seurakunnan verkkosivuilta.