Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruoan osuus ilmastovaikutuksista on 30 prosenttia – Hiilineutraalit tuotantoketjut ovat vielä kaukaisia tavoitteita

Kuluttajien osuus ruokahävikistä on miltei kolmannes, mutta korona saattaa vähentää hävikkiä, kun kotona kokataan aiempaa innokkaammin.

Koronan vaikutuksesta ruokahävikkiin on valmistunut vastikään hollantilainen, kuluttajille suunnattu tutkimus. Siinä vastaajat arvioivat hävikin hieman pienentyneen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi