Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin voit parantaa ruoan säilyvyyttä: kokkaa raaka kala heti kotona ja jäähdytä keittokattila kylmässä vedessä tiskialtaassa

Elintarvikkeiden pilaantumisen ja ruokamyrkytyksen saamisen riski kasvaa kesäkuumalla.

Helle tuo haastetta elintarvikkeiden säilyttämiseen. Asia on pohdituttanut myös Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän (hyky) terveystarkastajien neuvontapuhelimeen yhteyttä ottaneita kuluttajia.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi