Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeen Sanomien päätoimittaja vaihtuu: Mikko Soini jättää yhtiön, vt. päätoimittajaksi nousee Tuulia Viitanen

Hämeen Sanomien uusi hallituksen puheenjohtaja: “Yhtiö on hyvin hoidettu, ja tuotteet ovat kunnossa.”

Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden päätoimittaja-toimitusjohtaja Mikko Soini jättää tehtävänsä Hämeen Sanomien palveluksessa.

Hämeen Sanomien toimitusjohtajana toimii Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja ja Hämeen Sanomien uuden hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi

Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden vt. päätoimittajan tehtävään nousee Tuulia Viitanen.

Hämeen Sanomien hallitus tiedotti asiasta torstaina iltapäivällä.

Kangaskorven mukaan päätoimittajan tehtävä täytetään rauhassa.

– Omistaja on vaihtunut, tämä on ymmärrettävä ratkaisu. Yhtiö on hyvin hoidettu, ja tuotteet ovat kunnossa, kertoo Kangaskorpi.

“Olen tyytyväinen, että saimme firman läpi vaikean korona-ajan”

Mikko Soini toimi Hämeen Sanomien toimitusjohtajana ja päätoimittajana syksystä 2019. Sitä ennen hän oli toimituspäällikkönä.

– Hämeen Sanomat on uudessa vaiheessa uuden omistajan hyvässä huomassa. Olen tyytyväinen, että saimme firman läpi vaikean korona-ajan ja tuplattua vielä kannattavuuden vuodesta 2017. Parhaaksi saavutukseksi jää hyvän ja osaavan porukan saaminen taloon ja muutaman työsuhteen vakinaistaminen, he ansaitsivat sen. Jään seuraamaan Hämeen Sanomien matkaa ison konsernin osana mielenkiinnolla, kommentoi johtotehtävät jättävä Soini.

Vt. päätoimittajaksi nouseva Viitanen on toiminut Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten päätoimittajana sekä Hämeen Sanomien sekä Forssan Lehden toimituspäällikkönä.

– Meillä on täällä uutisnälkäinen porukka, johon luotan täysillä. Olemme myös suuressa murroksessa osana isoa yhtiötä, kun integraatio on kesken. Tärkeintä on pitää Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden lukijasuhde ja tuotteet kunnossa, sanoo Viitanen.

Hämeen Sanomat oy siirtyi lokakuun 2021 alussa Keskisuomalainen-konsernin omistukseen.