Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päihtynyt mies häiriköi, virtsasi ja naarmutti autoa Turengissa – Myös humalassa ajaneet työllistivät Hämeen poliisia keskiviikkona

Päihtynyt keski-ikäinen mies häiriköi keskiviikkona iltapäivällä Turengissa. Hämeen poliisin mukaan mies oli huudellut ihmisille ja käyttäytynyt aggressiivisesti kaupan pihassa. Mies myös virtsasi pysäköidyn auton kylkeen ja naarmutti sitä pyörätuolillaan.

Poliisi vei miehen selviämään ja rauhoittumaan putkaan. Miehen epäillään syyllistyneen lievään vahingontekoon.

Poliisi pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä moottoripyöräilijän keskiviikkona illalla Hämeenlinnassa Hätilässä. Keski-ikäinen mieskuljettaja puhalsi alkometriin 0,92 mg/l. Sen jälkeen hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jossa tulos laski 0,81:een. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Keski-ikäinen mies ajoi henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena Riihimäen Riutassa. Alkometrin tulos oli 0,54 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Ajokiellossa oleva keski-ikäinen mies kuljetti henkilöautoa Hausjärvellä tiellä 54. Mies jäi kiinni ilman ajo-oikeutta ajamisesta seitsemättä kertaa vuoden sisällä.