Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sulatejuustoviipaleiden heittelijä kiusaa asukkaita Hämeenlinnassa – Nyt puhuu juustoiskun uhri

Viipaleita on löytynyt Tarvasmäestä ja Käikälästä.

Viime aikoina liiskattuja sulatejuustoviipaleita on ilmestynyt asuntojen terasseille ja ikkunoihin Tarvasmäessä ja Käikälässä. Asiasta on keskusteltu muun muassa alueen Facebook-ryhmässä.

Moni epäili ensin, että kyseessä olisi jonkin eläimen pudottama viipale, mutta kun yhdeltä terassilta löytyi myös juustoviipaleen suojapaperit, oli selvää, ettei kyseessä ole eläin.

Kaksi sulatejuustoviipaletta pihallensa saanut, Tarvasmäessä asuva Leila Pietilä kertoo lähteneensä pari päivää sitten aamulla pyörälenkille, kun hän huomasi terassiaidalla juustoviipaleen. Hän kertoi ihmetelleensä asiaa, mutta vieneensä viipaleen roskikseen.

Sunnuntaina Pietilän mies löysi toisen viipaleen liiskattuna makuuhuoneen ikkunan pokasta.

– Se oli ehtinyt jo kuivua, eli molemmat oli varmaan laitettu samalla kertaa. Sai raaputtaa, että sai irti, Pietilä kertoo.

Tämän jälkeen hän kysyi asiasta taloyhtiön Whatsapp-ryhmästä ja selvisi, että myös naapuri oli saanut sulatejuustoviipaleen makuuhuoneensa ikkunaan.

– Sama porukka varmaan ollut liikkeellä, hän arvioi.

Facebook-ryhmässä on sotkemisen lisäksi paheksuttu erityisesti sitä, että tekijät ovat hiippailleet ihmisten ikkunoiden takana.

–Ei minustakaan kivalta tunnu, että joku käy tuossa ikkunan takana liiskaamassa juustoa ikkunaan, vaikka se on helppo siivota, Pietilä toteaa.

– Täällä on joku nyt keksinyt tällaisen idioottimaisen viihdykkeen, hän jatkaa.