Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kadonneen etsinnät jatkuvat Loimaalla – Poikkeavasti liikkuvaa harmaapartaista miestä on etsitty läpi viikonlopun

74-vuotias katosi Hirvikosken Metsontieltä viime keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Miehen liikkuminen voi herättää huomiota.

Loimaan Hirvikoskelta viime viikolla kadonnutta 74-vuotiasta miestä on tuloksetta etsitty läpi viikonlopun. Lounais-Suomen poliisin mukaan poliisi, rajavartiolaitos ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu ovat tehneet viime viikonlopun aikana etsintöjä kadonneen vanhemman miehen löytämiseksi.

Poliisi kertoo saaneensa yleisöilmoituksia, joiden perusteella etsintöjä on osin myös suunnattu, mutta etsinnät ovat olleet kuitenkin tuloksettomia.

74-vuotias mies poistui Loimaan Hirvikosken Metsontieltä viime viikon keskiviikon ja torstain välisenä yönä (23.-24.11.). tai varhain torstaiaamuna. Katoaminen havaittiin torstaina vähän ennen kello kuutta aamulla.

Mies on lähtenyt liikkeelle jalkaisin. Poliisin mukaan miehen kävely on sairauden vuoksi huteran näköistä ja hän heiluttaa kävellessään toista kättään tavanomaisesta poikkeavalla tavalla.

Kadonneen puhe on hyvin epäselvää ja vaikeasti ymmärrettävää.

Mies on hoikka, noin 175 pitkä ja kumararyhtinen. Hänellä on harmaat hiukset, harmaa parta ja hän käyttää silmälaseja.

Miehen yllä olleesta vaatetuksesta ei poliisilla ole varmaa tietoa.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja tuntomerkkeihin sopivan miehen mahdollisista liikkeistä ja kulkusuunnasta katoamisen aikaan. Tietoja asiasta voi toimittaa poliisille WhatsAppilla ja teksti- tai kuvaviesteinä numeroon 050 411 7655 tai sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.