Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas-podcast | Jokereiden paluuaikeet silkkaa salamyhkäisyyttä ja harkimolaista löyhkää – Jääkiekkoliitto haisevan kaivon äärellä

Kiekkokiuas-podcastissa puhuttaa Jokereiden paluuaikeet suomalaiselle jääkiekkokartalle ja Jääkiekkoliiton valvovan silmän alla aiheutettu sekamelska suomalaisessa jääkiekossa.

Jääkiekko

Kiekkokiuas-podcastissa viipaloidaan jälleen tiukan paketin jääkiekon kuumimpia puheenaiheita. Kärkiaiheeksi nousee Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen huulille vähintäänkin epävarma ja salamyhkäinen Jokereiden hanke, jossa KHL-jääkiekossa tahraantuneen maineen saanut narripakka pyrkii palaamaan ilman julkistettua konkretiaa.

Onko uskottavaa, että tämä on vain yhden Harkimon, eli Joel Harkimon, hanke? Vai haiseeko jossain myös Harry Harkimon haju? Missä Jokerit pelaa? Ja pitäisikö peli viheltää vain välittömästi poikki?

Lisäksi keskustelua aiheuttaa Jääkiekkoliiton ympärillä jatkuvasti kiihtyvä puhe jääkiekon sarjajärjestelmien sekavuudesta. Onko Jääkiekkoliitossa johtajuutta saamaan rivit ojennukseen?

Puhetta aiheuttaa myös HPK:n ensi kauden tilanne ja media-asiat.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

Kuuntele Kiekkokiuas Spotifysta