Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kerro meille arkimuonasi | Mitä kodeissa useimmiten kokataan? Mikä on se muona, joka kelpaa kaikille?

Osallistu kyselyyn ja jutuntekoon täyttämällä kaavake jutun lopussa.

Hämeen Sanomien Hämeenlinnan kaupoissa toteuttaman ruokakorivertailun tuotteet valittiin toimituksen ideapalaverissa sen mukaan, mitä tuotteita löytyy jokaisesta kaupasta ja joista syntyy monenlaista arkiruokaa.

Nyt haluamme kuulla lukijoilta, mitä kodeissa useimmin kokataan. Lähes jokaisella meistä on jokin nopeasti ja edullisesti valmistuva arkiruoka eli muona, jota kelpaa kaikille perheenjäsenille ja jota tulee kokattua säännöllisesti.

Osallistu jutuntekoon ja paljasta oma arkimuonasi. Mikä on esimerkiksi tarina muonan takana, resepti ja ruoan arvioitu kustannus. Kyllästyttääkö saman arkiruoan pupeltaminen, mutta et keksi uuttakaan reseptiä? Vastaamalla kyselyyn saatat inspiroida jotakuta saman ongelman parissa tuskailevaa ja saada vastaavasti myöhemmin julkaistavasta jutusta idean itsellesi uuteen arkimuonaan.

Voit myös kertoa, jos elintarvikkeiden hintojen nousu on vaikuttanut arkikokkailuusi. Oletko esimerkiksi vähentänyt lihan käyttöä tai luopunut joistain raaka-aineista?

Näin paljon ruoka maksaa Hämeenlinnassa – Katso, mistä Hämeen Sanomien vertailun ruokakorin sai edullisimmin

Herkulliset arkisuosikit eivät kaipaa lihaa – Tässä neljä vinkkiä kiireen kaatamiseksi sekä kolme reseptiä, joissa tofua ja punajuurta käytetään uudella tavalla