Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Skeittaajat ja scoottaajat saivat Hämeensaaren skeittipuiston kehittämiseen 30 000 euroa – Katso äänestystulokset osallistavasta budjetoinnista

Hämeenlinnalaiset ovat äänestäneet Hämeensaaren skeittipuiston kehittämisen osallistavan budjetoinnin voittajaksi.

Skate ry:n ehdotus skeittipuiston kehittämiseksi sai 327 ääntä. Yhdistyksellä on käytettävissään skettipuiston kehittämiseen 30 000 euroa.

Ajatuksena on, että Skate ry suunnittelee ja toteuttaa skettipuiston kehittämistä yhdessä Hämeenlinnan kaupungin kanssa.

Skate ry:n mukaan skeittaus-, scoottaus- ja bmx-harrastajat sekä muut extremelajiharrastajat tarvitsevat kehittyäkseen ammattimaisemmat harjoitusolosuhteet kantakaupunkiin.

Ehdotuksessa myös mainittiin, että yhdistyksen ylläpitämä skeittipuisto on ollut vuosikaudet erittäin suosittu paikka, mutta isommat taloudelliset panostukset ”ovat jääneet uupumaan.”

Skaten ehdotus oli mukana jo viime vuoden äänestyksessä, mutta silloin hanke jäi toiseksi.

Kaupunkilaisilta tuli yhteensä 47 ehdotusta vuoden 2023 osallistavan budjetoinnin kohteiksi.

Kakkostilalle sijoittunut ehdotus määrärahan laittamisesta lasten harrastuksiin sai 148 ääntä ja kolmanneksi sijoittunut ulkokuntosalilaitteiden asentaminen Eteläisten alueelle Hauholle sai 103 ääntä.

Kaupunkilaiset saivat äänestää suosikkiehdotustaan tammikuun ajan. Ääniä annettiin kaikkiaan 1243 kappaletta eli reilut sata enemmän kuin viime vuoden osallistavassa budjetoinnissa.