Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijakysely | "Siellä oli kaikkein syntisin meno", hekumoi lukija Nightlifea - Kerro meille parhaat tai kauheimmat muistosi Hämeenlinnan yöelämästä ja kuuntele Yössä-podcast ilmaiseksi

Yöelämä on ihmeellisiä ja ikimuistoisia sattumuksia täynnä. Tämä selvisi esimerkiksi Hämeen Sanomien kuusiosaisessa Yössä-podcastissa, jonka kaikki jaksot pääset kuuntelemaan ilmaiseksi alta.

Nyt haluamme tietää, mitä sattumusta tai yökerhoa Hämeen Sanomien lukijat muistelevat. Kerro meille, mikä oli Hämeenlinnan ikimuistoisin yökerho.

Tähän mennessä kyselyyn vastanneet ovat hehkuttaneet Hämeenlinnan ikimuistoisimmaksi yökerhoksi Metropolia, Focusta, Aulangon Night-Hugoa ja Nightlifea Cumuluksen kupeessa.

- Siellä oli kaikkein syntisin meno. Kerran lähdin suoraan tanssilattialta naisten vessaan ja tein "temput" nahkahousuisen tytön kanssa, eräs Nightlifea kaihoisasti muisteleva lukija kirjoittaa.

Voit myös jakaa kanssamme parhaan tai kamalimman muistosi Hämeenlinnan yöstä.