Tilaa Hämeen Sanomat jouluhintaan!

6 kuukauden tilauksissa saat valita oman maun mukaan 5 litran ämpärillisen irtokarkkeja kaupan päälle.

Digi 6kk 74€ – Joulukarkit kaupan päälle!

Tee tilaus!

Printti+digi 3kk
89€

Tee tilaus!

Printti+digi 6kk 169€ – Joulukarkit kaupan päälle!

Tee tilaus!

Kun olet maksanut tilauksen, saat viikon kuluessa kirjeen, jossa on ohje miten pääset valitsemaan mieleisesi karkit Hämeenlinnan K-Citymarket Hämeensaaren tai Tiiriön jättimäisestä irtokarkkivalikoimasta. Karkit lunastettava 31.1.2021 mennessä.

Tarjous on voimassa 31.12.2020 asti. Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja Ei-tilaajatalouksia, joiden aikaisempi tilaussuhde Hämeen Sanomiin on päättynyt normaalisti.

Tilaukseen tehtyä jakelunkeskeytystä ei hyvitetä tilausajassa. Kuluttajansuojalain 6 luvun 13 § mukaiset ennakkotiedot on annettu tässä esitteessä ja erillistä tilausvahvistusta ei lähetetä. Kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n/kohta 6, mukaan kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta etämyynnissä, jos sopimus koskee sanoma- tai aikakauslehtien toimitusta eikä elinkeinonharjoittaja tarjoa näitä hyödykkeitä kuluttajalle puhelimitse omasta aloitteestaan. Osoitteita voidaan käyttää Hämeen Sanomien suoramarkkinointiin. Käyntiosoite Vanajantie 7, Hämeenlinna. Tutustu tilausehtoihin ja tietosuojaselosteeseen