fbpx

Tilaa Hämeen Sanomat itsellesi tarjoushintaan!

Hämeen Sanomat kertoo tärkeimmät puheenaiheet läheltä ja kaukaa. Sen tarjonta on selkeää ja helposti sisäistettävää, vahvalla painotuksella alueellisiin uutisiin, yrityksiin ja ihmisiin.

Tee tilaus valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista.

Lehti ja digi 6kk 24,90€/kk*

Tilaus sisältää painetun lehden, kaikki verkon sisällöt joka päivä sekä digilehtisovelluksen iOS- ja Android-laitteille. Ensimmäinen 6kk tarjoushintaan 149,40€ (norm. 213,60€).

Tee tilaus

 

Lehti ja digi 4kk 30,90€/kk

Tilaus sisältää painetun lehden, kaikki verkon sisällöt joka päivä sekä digilehtisovelluksen iOS- ja Android-laitteille. Tilauksen kokonaishinta 123,60€ (norm. 176€). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

Digi 6kk 9,90€/kk*

Tilaus sisältää kaikki verkon sisällöt joka päivä sekä digilehtisovelluksen iOS- ja Android-laitteille. Ensimmäinen 6kk tarjoushintaan 59,40€ (norm. 98,70€).

Tee tilaus

 

Digi 4kk 14€/kk

Tilaus sisältää kaikki verkon sisällöt joka päivä sekä digilehtisovelluksen iOS- ja Android-laitteille. Tilauksen kokonaishinta 56€ (norm 82€).

Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

*) Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti ja laskutetaan 6 kk välein voimassaolevan hinnaston mukaan.

Tarjous on voimassa 30.4.2022 asti. Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja Ei-tilaajatalouksia, joiden aikaisempi tilaussuhde Hämeen Sanomiin on päättynyt normaalisti.

Tutustu tilausehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.