Julkaistu: 04.10.2017 07:00
-
Päivitetty: 04.10.2017 07:51

Kuinka idolien hermot kestävät huumoria? Punk´d alkaa tänään Subilla

 • Pränkkiä Ville Viki Eerikkilän kanssa rakentelee tänään poppari Isac Elliot. Kuva: MTV3 ohjelmatiedotus
  Pränkkiä Ville Viki Eerikkilän kanssa rakentelee tänään poppari Isac Elliot. Kuva: MTV3 ohjelmatiedotus

Pränkki eli jekku eli pila. Siitä on kyse Subin uutuussarjassa, jossa vedätetään teini-idoleita oikein olan takaa. Mikäs sen hauskempaa!

Possen ja Duudsoneiden suosion innoittamana pränkkihuumorille on tilausta. Siihen vastaamaan on nyt kaivettu naftaliinista Music Televisionilla 2000-luvun alkupuolella pyörinyt Punk´d.

Suomen versiossa juontaja Ashton Kucher on korvattu YleX:n Viki Eerikkilällä. Ihan samanlaista karismaa Eerikkilällä ei toki ole, mutta yhtä innoissaan tämä kolmekymppinen radiopersoona näyttää jäynistä olevan.

Ensimmäisenä vedätyksen kohteeksi joutuu laulaja Isac Elliotin ystäväpiiri. Mikael Gabriel onkin täydellinen pränkkikohde, sillä hän kiihtyy nopeasti nollasta sataan huomatessaan hinausauton lähestyvän luksusmersuaan.

Jos muutkin vieraat ovat samaa luokkaa, sarja uppoaa taatusti teiniyleisöönsä. Miinusta hieman myöhäisestä lähetysajasta sekä sarjan nimestä, joka ei sano kohderyhmälleen vuonna 2017 enää mitään.

 

Punk´d Suomi Sub klo 21.00


        
         
        
        Kuva: MERJA OJALA

Vielä muutama vuosi sitten pihasuunnittelijat saivat harmaita hiuksia, kun lapsiperheet hankkivat sinisiä trampoliineja tonteille. Nyt paljut ovat laskeutuneet kuin ufot suomalaisten tonteille. Miten luoda paljulle kaunis ympäristö, ja saada samalla myös hieman näkösuojaa kylpyhetkille?


        
         Ratinan uuden kauppakeskuksen Periscope-ravintolan kattoterassilta avautuvat avarat näkymät urheilustadionille, Ratinan suvannolle sekä pitkälle keskustan suuntaan.
        
        Kuva: Harri Kuittinen

Tampere on ollut jo pidempään kulinaristin mekka. Lukuisat hyvätasoiset fine dining -ravintolat kuten C, Bertha, Hella & huone sekä Dabbal houkuttelevat ruokaturisteja illalliselle pitkän kaavan mukaan, eikä poistua tarvitse pettyneenä.


        
         Jalkapallon MM-kisat alkavat tänään yhdellä ottelulla, kun isäntämaa Venäjä kohtaa Saudi Arabian. Kuvassa toimittajat Antti-Jussi Sipilä (vas.), Matti Härkönen (selostaja), Petra Manner, Riku Salminen ja Sami Laine.
        
        Kuva: MLADEN ANTONOV

Miltä kanavilta jalkapallon MM-kisat näkyvät?Venäjällä 14.6.–15.7. pelattavia kisoja voi seurata Ylen kanavilta. Pääkanava on TV2. Tarjontaa täydentävät Yle Areena ja Yle Puhe. Näyttääkö Yle MM-kisojen kaikki 64 ottelua?Kyllä. Lähes kaikki ottelut näytetään suorana TV2:lta.


        
         Roomalaisen perunapizzan taikinan annetaan kuplia jääkaapissa pari päivää. Odotus palkitaan, sillä pohjasta tulee rapean mehevä.
        
        Kuva: Konsta Leppänen

Kesän helpoin ja maukkain lisuke syntyy kolmesta raaka-aineesta: perunoista, oliiviöljystä ja rosmariinista. Savustuspönttöön sujautetut varhaisperunat imaisevat itseensä reilusti savun makua. Grillattuihin perunoihin tulee ihanan rapea kuori.