Teema

Älä eksy nuudeliviidakossa: Pieni nuudeliopas neuvoo erot ja käyttötavat

Nuudelikeitto syntyy pikaisesti ja lämmittää talvipäivänä mukavasti. Kattilaan voi pilkkoa lähes mitä tahansa vihanneksia sekä lihaa, kalaa tai tofua.
Lohilaksaan käytetään litteitä riisinuudeleita. Makua tulee kaffirlimen lehdistä ja maustetahnasta. Kuva: Nanna Rintala

Aasialaiset nuudelit saavat hyllyjä silmäilevän ostajan välillä ihmetyksiin. Nuudelit eroavat toisistaan raaka-aineiden ja käyttötarkoituksen perusteella. Kaikille nuudeleille on yhteistä, ettei niitä kannata jättää kuumaan liemeen, koska ne turpoavat. Jos teet...

Nuudelikeitto syntyy pikaisesti ja lämmittää talvipäivänä mukavasti. Kattilaan voi pilkkoa lähes mitä tahansa vihanneksia sekä lihaa, kalaa tai tofua.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic