Teema

Älä tyydy tavanomaisiin laskiaispulliin – Kokeile aivan uusia täytteitä tai yhdistele perinteisiä omaperäisesti

Pulkkamäki voi jäädä väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan! Kokeilunhaluinen leipoo siihen pienen twistin.
Ruotsalaiset keksivät yhdistää kaksi bravuuriaan, prinsessakakun ja laskiaispullan. Kaulitulla marsipaanilla saat koristeltua laskiaispullaan satumaista tunnelmaa. Kuva: Nanna Rintala

Pulkkamäki voi jäädä väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan! Kokeilunhaluinen leipoo siihen pienen twistin.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.