Teema

Chili tuo puolukkalisukkeeseen kivasti potkua

Puolukka on liharuokien luotettu kumppani. Vaihtelua perinteiseen puolukkasurvokseen saat chilihiutaleista potkua ottavalla puolukkachutneyllä. Pilko kattilaan puolukoiden lisäksi pari kirpeää syysomenaa ja punasipuli. Hyödynnä myös muita syksyn sesonkikasviksia. Kokeile esimerkiksi kesäkurpitsaa, myskikurpitsaa tai porkkanaa. Maukkaan chutneyn valmistukseen ei mene kuin vartti, mutta anna aikaa myös tekeytymiseen. Hyytymiseen kannattaa varata vuorokausi. Maustuminen jatkuu vielä pitkään, maku syvenee…

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Asiasanat

Päivän lehti

31.10.2020

Fingerpori

comic