Teema

Chili tuo puolukkalisukkeeseen kivasti potkua

Anna puolukkachutneyn maustua rauhassa pari viikkoa ennen tarjoilua.

Puolukka on liharuokien luotettu kumppani. Vaihtelua perinteiseen puolukkasurvokseen saat chilihiutaleista potkua ottavalla puolukkachutneyllä. Pilko kattilaan puolukoiden lisäksi pari kirpeää syysomenaa ja punasipuli. Hyödynnä myös muita syksyn sesonkikasviksia. Kokeile esimerkiksi kesäkurpitsaa,...

Puolukka on liharuokien luotettu kumppani. Vaihtelua perinteiseen puolukkasurvokseen saat chilihiutaleista potkua ottavalla puolukkachutneyllä. Pilko kattilaan puolukoiden lisäksi pari kirpeää syysomenaa ja punasipuli. Hyödynnä myös muita syksyn sesonkikasviksia. Kokeile esimerkiksi kesäkurpitsaa, myskikurpitsaa tai porkkanaa. Maukkaan chutneyn valmistukseen ei mene kuin vartti, mutta anna aikaa myös tekeytymiseen. Hyytymiseen kannattaa varata vuorokausi. Maustuminen jatkuu vielä pitkään, maku syvenee…

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Asiasanat