Teema

Dober tek! Sloveniassa lomailijan vatsa täyttyy lähiruoasta

Makumatka Sloveniaan vie kurpitsaöljyjen, viinien, kinkkujen ja muiden tuhtien ruokien luo.
Parasta ilmakuivattua kinkkua saadaan pitkäkarvaisesta ja runsasrasvaisesta mangalitza-villasiasta. Sloveniassa sian rasvaa voi löytyä jopa jälkiruoista.

Slovenia mainostaa olevansa ainoa maa, jonka nimessä on rakkaus, ”love”. Sloveniaan onkin helppo rakastua. Maisemat vuorijonoineen ja vesistöineen ovat sykähdyttäviä, ja ravintoloissa tarjotaan reilun kokoisia tuoreista raaka-aineista valmistettuja lähiruoka-annoksia. Poimimme...

Makumatka Sloveniaan vie kurpitsaöljyjen, viinien, kinkkujen ja muiden tuhtien ruokien luo.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään