Teema

Helli isää sunnuntaina kiireettömällä brunssilla – espanjalaiset mausteiset perunat ja turkkilainen munakas valmistuvat isän vielä nukkuessa

Helppo sämpylätaikina kohoaa jääkaapissa yön aikana ja herkulliset lohineliöt syntyvät valmiista taikinasta.
Lempeän mausteinen menemen-munakas pitää nälän loitolla pitkään. Kuva: Elina Ylitervo

Helppo sämpylätaikina kohoaa jääkaapissa yön aikana ja herkulliset lohineliöt syntyvät valmiista taikinasta.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic