fbpx
Teema

Helpon kotitekoisen jäätelön pohjana ovat vispikerma, kondensoitu maito ja glukoosisiirappi: Kesän retroherkku syntyy alusta asti itse tehden tai hieman oikaisten – katso reseptit

Vaatemuodissa 1990-luvun vaikutteet ovat näkyneet jo pitkään. Tänä kesänä kahvipöydässäkin voi retroilla ja nostaa pöytään tarjottavaksi jäätelökakun. Pakastealtaan valmiskakun sijasta kannattaa kokeilla vaihteluksi myös itse tehtyä jäätelökakkua. Sen valmistamiseen on monta reittiä. Valmiista jäätelöstä kakku syntyy helposti ja nopeasti. Jos mieli tekee panostaa enemmän, voi kakkupohjan ja jäätelön valmistaa alusta asti itse. Terveyshenkinen leipuri tekee...

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot