Teema

Hyvä kysymys: Milloin leikkimökki-iästä kasvaa ohitse?

Millaisia leikkimökkejä nykyisin halutaan, Woodian myyntipäällikkö Antti Rintala?

– Lähtökohtana mökkien suunnittelussa yhdessä arkkitehdin kanssa on ollut asiakkaiden muuttuvat tarpeet ja halu saada paitsi tyylikäs, mutta hyvin myös kaupunkipihoihin sopiva mallisto. Nykyisin halutaan entistä suurempaa ja modernimpaa mökkimallia, jolla on käyttöä myös myöhemmässä vaiheessa. Perinteiset pienet mökit jäävät yleensä käyttämättömänä pihan perälle lasten kasvaessa leikkimökki-iän ohitse.

Millaisia leikkimökkimalleja Woodian valikoimasta löytyy?

– Leikkimökkimalleja löytyy vakiomallistosta kolmea eri kokoa, joiden neliömäärä vaihtelee 6–10 neliömetrin välillä. Tarjolla on sekä moderniin makuun sopivia city-malliston mökkejä. Perinteistä ”mummonmökki”-tyyppistä hakevalle löytyy ratkaisu classic-malliston puolelta. Molemmista mallistoista löytyy lisäksi isompia malleja jotka soveltuvat hyvin vierasmajakäyttöön, varastoksi tai pihasaunaksi.

– Pohjaratkaisut on mietitty siten, että jokaiseen malliin mahtuu normaalikokoinen sänky, jolloin aikuinenkin pystyy yöpymään mökissä vaivattomasti yhdessä lasten kanssa.

Leikkimökkikin vaatii rakentajansa; onko mökki helppo pystyttää?

– Jos asiakas ei halua täysin valmista ”avaimet käteen” -toimitusta, niin hänelle toimitetaan valmiit seinäelementit, ikkunat, ovet heloineen, tarvittavat puutavarat määrämittaan katkaistuna sekä kasausohjeet ja tarvikkeet. Näiden avulla kasaus onnistuu varmasti jokaiselta jolla työkalut pysyvät niin sanotusti käsissä.

Menot