Teema

Iiro Rantala ei ole katunut siirtymistään kasvisruokaan: Pianisti paljastaa itse keksimänsä herkkureseptin

Pianisti ja säveltäjä Iiro Rantala ei ole kokeellinen ruuanlaittaja, vaan nauttii tutuista, hyviksi koetuista mauista. Nyt hän paljastaa parhaat reseptinsä, joista yksi on hänen itse keksimänsä.
Jazzpianisti teki paluun konserttilavalle heti 1. ja 2. kesäkuuta. Kun juonsin yleisölle, että on mahtavaa olla lavalla, se ei ole koskaan aiemmin tullut niin suoraan sydämestä. Kuva: Arttu Laitala
Jazzpianisti teki paluun konserttilavalle heti 1. ja 2. kesäkuuta. Kun juonsin yleisölle, että on mahtavaa olla lavalla, se ei ole koskaan aiemmin tullut niin suoraan sydämestä. Kuva: Arttu Laitala

Pianisti ja säveltäjä Iiro Rantalan ruokaharrastus alkoi nuorena aikuisena. Lapsuudenperheessä yrittäjävanhemmat eivät ehtineet kokkailla pitkän kaavan mukaan. – Olin 25-vuotias, kun muutimme Sipooseen korpeen, ja ensimmäinen lapsemme syntyi. Silloin ei...

Pianisti ja säveltäjä Iiro Rantala ei ole kokeellinen ruuanlaittaja, vaan nauttii tutuista, hyviksi koetuista mauista. Nyt hän paljastaa parhaat reseptinsä, joista yksi on hänen itse keksimänsä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic