Teema

Jääkiekkoilijoilla on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poikkeuskevään vuoksi – Kärppä-valmentaja esittelee suosikkireseptinsä

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla. Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta.
Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä. Kuva: Jarmo Kontiainen
Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä. Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun Kärppien fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola on pilkkonut valmiiksi kasan bataatteja, jotka odottavat pääsyä uuniin yhdessä smetanahunnutetun kirjolohifileen kanssa. Vielä pari viikkoa sitten hän istui lounasaikaan joukkueen tähtien Jesse Puljujärven ja...

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla. Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä alk. 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

31.3.2020