Teema

Joko sienikastikkeet ja -salaatit maistuvat puulta? Näin hyödynnät syksyn sienisaaliin uusilla tavoilla

Esimerkiksi tuoreiden tattien maku maistuu mahtavassa sieniöljyssä, josta teet vaikkapa majoneesin tattipastalle.
Pienimmät ja sievimmät kantarellit kannattaa säilöä jääkaappiin pikkeliliemeen, joista niitä on kiva noukkia pitkin talvea annosten päälle kauniiksi ja maukkaiksi koristeiksi. Kuva: Harri Kuittinen

Esimerkiksi tuoreiden tattien maku maistuu mahtavassa sieniöljyssä, josta teet vaikkapa majoneesin tattipastalle.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic