Teema

Juhlava linssimureke korvaa kinkun niin, ettei sekasyöjäkään kaipaa jouluna lihaa – katso myös viisi muuta herkullista reseptiä vegaanin joulupöytään

Vegaaniperheen joulupöytään katetaan korea linssimureke ja paahdettua ruusukaalia. Antimet ovat niin hyviä, ettei lihaa edes kaipaa. Vegaaniset herkut sopivat toki myös kinkun seuraksi. Kokkaa joulupöytään tänä vuonna ainakin lempeän tuliset pavut. Glögipäärynät ovat kevyt jälkiruoka runsaan jouluaterian päälle ja suloiset vegaanitryffelit sulavat suuhun.
Nosta joulupöydän kruunuksi upeasti koristeltu linssimureke. Kuva: Konsta Leppänen

Kinkun sijaan vegaanin joulupöydässä herkutellaan tänä vuonna esimerkiksi linssimurekkeella, joka koristellaan juhlavaksi viikunoilla, karambolalla ja ananaskirsikoilla. Mureke maistuu sekä lämpimänä että kylmänä. Tämä ohje on kahdeksalle ruokailijalle.   3 dl...

Vegaaniperheen joulupöytään katetaan korea linssimureke ja paahdettua ruusukaalia. Antimet ovat niin hyviä, ettei lihaa edes kaipaa. Vegaaniset herkut sopivat toki myös kinkun seuraksi. Kokkaa joulupöytään tänä vuonna ainakin lempeän tuliset pavut. Glögipäärynät ovat kevyt jälkiruoka runsaan jouluaterian päälle ja suloiset vegaanitryffelit sulavat suuhun.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään