Teema

Käärmekeittoakin tuli maistettua – Lasse Lehtinen on maistellut jopa sadan maan makuja, mutta muikut ja mummon soodapullat hurmaavat yhä

Ex-poliitikko, kirjailija Lasse Lehtinen on aina ollut hyvän ruuan ystävä. Kun ihmisen on kerran pakko syödä, siihen voi myös vähän panostaa, kuuluu hänen mottonsa. Äskettäin julkaistussa ruokakirjassaan hän muistelee elämänsä ja matkoja ja ruokia. Katso Lehtisen parhaat reseptit tästä.
Lasse Lehtinen on pitkän linjan ruokaharrastaja. Hän uskoo kohtuullisuuteen ja kauden herkkuihin, joita hän ostaa usein torilta. Kotikeittiössä hän yrittää noudattaa ammattilaisten oppeja. Kuva: Arttu Laitala
Lasse Lehtinen on pitkän linjan ruokaharrastaja. Hän uskoo kohtuullisuuteen ja kauden herkkuihin, joita hän ostaa usein torilta. Kotikeittiössä hän yrittää noudattaa ammattilaisten oppeja. Kuva: Arttu Laitala

Kirjailija Lasse Lehtinen kokkailee melkein päivittäin. – Minulle ruuanlaitto on rentoutumista, eikä yhtään vastenmielistä. Se on myös luovaa työtä. Viime päivinä hän on tehnyt piparjuurikuhaa ja uusia perunoita sekä pihvejä...

Ex-poliitikko, kirjailija Lasse Lehtinen on aina ollut hyvän ruuan ystävä. Kun ihmisen on kerran pakko syödä, siihen voi myös vähän panostaa, kuuluu hänen mottonsa. Äskettäin julkaistussa ruokakirjassaan hän muistelee elämänsä ja matkoja ja ruokia. Katso Lehtisen parhaat reseptit tästä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 4kk digiä 39 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

11.8.2020