Teemajutut

Kasmir paljastaa lakritsaisen pannacotta-ohjeensa, joka sai tähtitanssijat hurmokseen

Ennen muusikon uraansa pitkään ravintolakokkina toiminut Kasmir suunnitteli Lännen Median pyynnöstä kolmen ruokalajin isänpäivämenun, jossa pyöräytetään klassikot uusiksi. Stroganoff sujahtaa tacon täytteeksi ja pannacotta maustetaan teellä ja lakulla. Nappaa tästä talteen Kasmirin kekseliäät ja maukkaat reseptit. Hän jakaa myös niksinsä sipulin kuorimiseen ja pilkkomiseen.
Kasmirin eli Thomas Kirjosen lempiruokajuhla on joulu, jota hän viettää perheensä kanssa. "Aina on ollut superihanaa. Se on tehnyt musta jouluihmisen."

Ennen muusikon uraansa pitkään ravintolakokkina toiminut Kasmir suunnitteli Lännen Median pyynnöstä kolmen ruokalajin isänpäivämenun, jossa pyöräytetään klassikot uusiksi. Stroganoff sujahtaa tacon täytteeksi ja pannacotta maustetaan teellä ja lakulla. Nappaa tästä talteen Kasmirin kekseliäät ja maukkaat reseptit. Hän jakaa myös niksinsä sipulin kuorimiseen ja pilkkomiseen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa 3kk digiä 30 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään