Teema

Kokeile marsalkan kalaruokia, jotka tekevät illallisesta juhlan – Mannerheim oli kansainvälinen herkkusuu, mutta yhden maan ruokakulttuuri ei tehnyt häneen vaikutusta

Kata C. G. Mannerheimin inspiroimaan päivällispöytään seljankaa ja piiraita, kuhaa lisukkeineen sekä suussa sulavaa suklaakakkua sorbetin kera.
Apulaismaatalousministeri Juho Koivisto, sotamarsalkka C. G. Man- nerheim ja jalkaväenkenraali Martin Wetzer päivällisillä vuonna 1937. Kuva: Pietinen/ Museovirasto
Apulaismaatalousministeri Juho Koivisto, sotamarsalkka C. G. Man- nerheim ja jalkaväenkenraali Martin Wetzer päivällisillä vuonna 1937. Kuva: Pietinen/ Museovirasto

Suomen presidentti ja Suomen marsalkka Carl Gustaf Mannerheim (1867–1951) oli suuri kulinaristi, jolla oli silmää ja suuta herkulliselle ruoalle. Kiinnostus hyvää ruokaa kohtaan kumpusi jo Mannerheimin lapsuudenkodista. Turun tuntumassa sijaitsevassa...

Kata C. G. Mannerheimin inspiroimaan päivällispöytään seljankaa ja piiraita, kuhaa lisukkeineen sekä suussa sulavaa suklaakakkua sorbetin kera.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 4kk digiä 39 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic