Teema

Kokeilisitko tänä vappuna mojiton tai lonkeron makuista simaa? Tästä löydät reseptit vappusiman uusiin kavereihin

Vielä ehtii mainiosti panna siman tekeytymään vapuksi. Testasimme perinteisen sitruunaisen siman lisäksi greipillä, limellä ja marjoilla maustettua simaa.
Laseissa on vasemmalta lukien perinteistä simaa, mintulla ja limellä maustettua mojitosimaa, mustikoista, karpaloista ja punaherukoista tehtyä marjasimaa sekä greipillä ja rosmariinilla maustettua lonkerosimaa. Kuva: Pekka Rautiainen

Vielä ehtii mainiosti panna siman tekeytymään vapuksi. Testasimme perinteisen sitruunaisen siman lisäksi greipillä, limellä ja marjoilla maustettua simaa.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

31.10.2020

Fingerpori

comic